Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Sulkava

Koe Sulkava ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Sulkava

Lähin lentokenttä on Savonlinna (SVL) 33,8 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Sulkava, FI?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Sulkava: 54 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (48 kpl) ja Asunnot/huoneistot (3 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Sulkava, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Sulkava?

Tietysti. Kohteessa Sulkava tarjolla olevat Talot: 48 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Sulkava kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 3 lomakotia
  • Huvilat: 2 lomakotia
  • Yksiöt: 3 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Sulkava?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 22 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Sulkava. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.