Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Babino Polje

Koe Babino Polje ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Babino Polje ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Babino Polje tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Tässä on joitakin alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Mljetin kansallispuisto (17,7 km)
  • Neum (21,2 km)
  • Trstenikin ranta (24,3 km)
  • Šipan (25,8 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Babino Polje, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Babino Polje: 313 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (68 kpl) ja Asunnot/huoneistot (158 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Babino Polje löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Babino Polje?

Tietysti. Kohteessa Babino Polje tarjolla olevat Talot: 68 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Babino Polje kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 158 lomakotia
  • Huvilat: 15 lomakotia
  • Yksiöt: 187 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Majatalot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Babino Polje?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 22 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Babino Polje. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.