Löydä sinulle sopivin paikka – Chalong

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Chalong, TH?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Chalong: 2 532 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (1 012 kpl) ja mökit (993 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Chalong, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Chalong suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Chalong upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Phuketin eläintarha: 2 701 loma-asuntoa
 • Chalongin temppeli: 2 622 loma-asuntoa
 • HomePro Villagen ostosalue: 2 728 loma-asuntoa
 • Phunakan golfkenttä: 2 627 loma-asuntoa
 • Chalongin satama: 2 616 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Chalong nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Chalong?

Tietysti. Kohteessa Chalong tarjolla olevat huoneistot: 1 012 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Chalong kuuluvat:

 • Mökit: 993 lomakotia
 • Talot: 388 lomakotia
 • Huoneistot: 58 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee keskustassa, kohteesta Chalong?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 354 loma-asuntoa, joka sijaitsee keskustassa, kohteessa Chalong. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Chalong alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 242 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 145 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 145 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Chalong?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 86 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Chalong. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Juhlava Chalong on kiehtova kohde

  Chalong tunnetaan festivaaleistaan ja temppeleistään, ja ne ovat vain muutama syy vierailla täällä. Tämä vaijeriliukumisesta, kylpylöistään ja akvaariostaan tunnettu kaupunki on sekä syrjäinen että mäkinen. Paikallisiin suosittuihin kohteisiin kuuluu Chalongin temppeli ja Phuket Butterfly Garden and Insect World. Vuokra-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on usein keittiö ja pyykinpesutilat.

  Nähtävyyksiä kohteessa Chalong ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Chalong ja etsitkö nähtävyyksiä? Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu Phuket Butterfly Garden and Insect World, Dolphins Bay -delfinaario ja Phuketin eläintarha. Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Chalongin temppeli ja Iso Buddha tai Simon Cabaret ja Chinprachan talomuseo ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia luontokohteista, Patongin ranta ja Karonin ranta on läheinen ranta ja Promthepin niemi paikallinen viheralue. Thanon Bangla -katu on hyvä paikka käydä ostoksilla. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Chalongin satama, Ratsadan satama ja Laem Hinin laituri. Harkitse vierailua myös alueen suosituissa kohteissa, joihin kuuluu Phuketin akvaario ja Phuket Fantasea.