AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Valitse matkakohteeksi taiteellinen Sullivan

Nauti teatterista ja muusta alueen Sullivan tarjonnasta. Kaupunki tunnetaan ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Sullivan ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Sullivan on täydellinen matkakohde. Listasimme alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Rockome Gardens (18,9 km)
  • Kinzel Field (22,1 km)
  • Mattoon Peterson Park (23,1 km)
  • Forest Park (25,9 km)
  • Lake Shelbyville Beach (26 km)
  • Kelly Moore Memorial Park (26,3 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Sullivan

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Decatur, Illinois (DEC) 36,4 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, voi hyvä valinta olla 56,5 km:n päässä sijaitseva Champaign, Illinois (CMI-University Of Illinois Urbana-Champaign Williardin lentokenttä).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Sullivan, US?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Sullivan: 7 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (3 kpl) ja Mökit (2 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Sullivan, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Sullivan?

Tietysti. Kohteessa Sullivan tarjolla olevat Talot: 3 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Sullivan kuuluvat:

  • Mökit: 2 lomakotia
  • Huvilat: 2 lomakotia
  • Bungalow't: 2 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Sullivan?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 6 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Sullivan. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.