Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Whakatane, NZ?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Whakatane: 209 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (175 kpl) ja huoneistot (13 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Whakatane, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Whakatane suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Whakatane upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Whakatane Hospital: 98 loma-asuntoa
 • Whakatane War Memorial Hall: 100 loma-asuntoa
 • Whakatanen alueen museo ja taidemuseo: 98 loma-asuntoa
 • Pohaturoa (luonnonpuisto): 98 loma-asuntoa
 • Whakatane Aquatic Centre: 100 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Whakatane nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Whakatane?

Tietysti. Kohteessa Whakatane tarjolla olevat talot: 175 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Whakatane kuuluvat:

 • Huoneistot: 13 lomakotia
 • Huoneistot: 8 lomakotia
 • Mökit: 7 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi maatilat.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Whakatane?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 169 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Whakatane. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Whakatane alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 8 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 7 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee keskustassa : 3 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Whakatane?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 6 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Whakatane. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Whakatane ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Whakatane ja etsitkö tekemistä? Älä unohda vierailla nähtäyyksillä, joihin kuuluu Whakatane War Memorial Hall, tai jättää väliin ainutlaatuisia kulttuurikohteita, kuten Whakatanen alueen museo ja taidemuseo. Jos haluat nauttia luontokohteista, Opotiki Beach on läheinen ranta ja Pohaturoa ja Ohope Beach paikallisia viheralueita. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Whakatane Aquatic Centre, Whakatane Golf Club ja Ohope International Golf Club. Jos haluat tutustua alueen suosituimpiin nähtävyyksiin, suuntaa kohteeseen Maraetotara Reserve.