AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Ota suunnaksi ystävällinen Salida

Nauti taiteesta ja muusta alueen Salida tarjonnasta. Tämä vieraanvarainen kaupunki saa matkailijat kertomaan ylistyssanoja sen vuoristonäkymistä, sijainnista joen rannalla ja koskenlaskusta. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Salida

Haluatko löytää tekemistä ja näkemistä kaupungissa? Salida tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia koskenlaskusta, vaeltamisesta ja pyöräilystä. Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Salida pitää sisällään. Katso alta lista päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

 • Arkansas Headwaters Recreation Area Visitor Center (0,3 km)
 • Salida Golf Club (1 km)
 • Monarchin hiihtokeskus (29,5 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Salida

Upeista vuoristomaisemista ja rentouttavista kuumista lähteistä tunnettu Salida tarjoaa paljon muutakin nähtävää. Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ihailla maisemia, Salida tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Loyal Duke's Dog Park (1,7 km)
 • San Isabel National Forest (28,8 km)
 • Mt. Princeton (32,2 km)
 • Cotopaxi City Park (32,3 km)
 • Buena Vista River Park (36,3 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Salida

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Gunnison, Colorado (GUC-Gunnison-Crested Butten alueellinen lentokenttä) 82,5 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Salida, CO, US?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Salida: 319 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Mökit (85 kpl) ja Talot (152 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Salida, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mökit: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Salida?

Tietysti. Kohteessa Salida tarjolla olevat Mökit: 85 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Salida kuuluvat:

 • Talot: 152 lomakotia
 • Huvilat: 85 lomakotia
 • Bungalow't: 85 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Asunnot/huoneistot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Salida?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 27 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Salida. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.