Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus), Rapallo?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus): 1 842 lomakotia, kuten Talot (366 kpl) ja Asunnot/huoneistot (1 218 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus).

Mikä on paras alue yöpyä lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)?

Matkustitpa sitten perheesi tai ystäviesi kanssa ja olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, seuraavilta alueilta löydät laajimman loma-asuntovalikoiman lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus):

 • Carignano: 297 loma-asuntoa
 • Nervi: 36 loma-asuntoa
 • Sant'Ilario: 28 loma-asuntoa
 • Castelletto: 345 loma-asuntoa
 • San Martino: 50 loma-asuntoa

Jos haluat hakea loma-asuntoja muilta alueilta, pääset tarkastelemaan valikoimiamme hakukentän avulla.

Voinko vuokrata tämän loma-asuntotyypin läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus): Talot?

Tietysti. Lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus) löytyvät Talot: 366 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus) kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 1 218 loma-asuntoa
 • Huvilat: 135 loma-asuntoa
 • Mökit: 12 loma-asuntoa

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 203 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus). Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia lomakoteja hakukentän avulla.

  Voinko varata loma-asunnon suoraan verkosta tai välittömästi läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)?

  Kyllä, HomeAwayn valikoimista löytyy 1 842 verkosta varattavissa olevaa ja 982 välittömästi varattavissa olevaa loma-asuntoa läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus). Älä jää odottamaan! Käy tutustumassa valikoimissamme oleviin lomakoteihin hakukentän avulla ja valmistaudu matkallesi lähelle kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)!

   Tutustu kohteen Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus) lähellä sijaitseviin alueisiin