Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus), Rapallo?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus): 1 848 lomakotia, kuten Talot (358 kpl) ja Asunnot/huoneistot (1 235 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus).

Voinko vuokrata tämän loma-asuntotyypin läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus): Talot?

Tietysti. Lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus) löytyvät Talot: 358 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus) kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 1 235 loma-asuntoa
  • Huvilat: 138 loma-asuntoa
  • Mökit: 11 loma-asuntoa

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 219 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat lähellä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus). Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia lomakoteja hakukentän avulla.

    Voinko varata loma-asunnon suoraan verkosta tai välittömästi läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)?

    Kyllä, HomeAwayn valikoimista löytyy 1 846 verkosta varattavissa olevaa ja 965 välittömästi varattavissa olevaa loma-asuntoa läheltä kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus). Älä jää odottamaan! Käy tutustumassa valikoimissamme oleviin lomakoteihin hakukentän avulla ja valmistaudu matkallesi lähelle kohdetta Circolo Golf e Tennis Rapallo (golf- ja tenniskeskus)!