Kohdeopas

Meren rannalla sijaitseva Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio odottaa löytäjäänsä

Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio, sen merinäköalat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä kompakti kaupunki erottuu joukosta. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen upeimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Pinarellun ranta (0,6 km)
  • Plage du Cavun ranta (3,2 km)
  • Cala Rossan ranta (7,2 km)
  • Plage de Favonen ranta (10,9 km)
  • Piscia di Gallu (13,6 km)
  • Canellan ranta (13,8 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Figari (FSC-Figari - Sud Corse) 30,4 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, lähistöllä sijaitsee myös 55,3 km:n päässä sijaitseva Ajaccio (AJA-Napoleon Bonaparte).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio: 694 lomakotia, kuten Talot (236 kpl) ja Huvilat (319 kpl). Löydä paras majoitus perheellesi tai ystävillesi kohteesta Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio?

Tietysti. Kohteessa Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio tarjolla olevat Talot: 236 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio kuuluvat:

  • Huvilat: 319 lomakotia
  • Huoneistot: 126 lomakotia
  • Asunto-/matkailuvaunut: 2 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Majatalot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 470 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Sainte-Lucie-de-Porto-Vecchio. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.