AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Historiallinen Fulda odottaa sinua

Lähde lomalle kohteeseen Fulda ja nauti alueen katedraalista, historiallisista kohteista ja arkkitehtuurista. Puutarhoista, muistomerkeistä ja festivaaleista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Fulda

Toivotko löytäväsi käynnin arvoisia nähtävyyksiä vierailusi ajalle? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Fulda lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Kreuzbergschanze (27,6 km)
  • Sinnflut Water Park (28 km)
Luonto

Fulda ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Fulda on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Palace Park (0,4 km)
  • Kurpark (26,6 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Fulda

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, kaupungin päärautatieasema on Fuldan asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Fulda, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Fulda: 62 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Asunnot/huoneistot (41 kpl) ja Talot (18 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Fulda, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Asunnot/huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Fulda?

Tietysti. Kohteessa Fulda tarjolla olevat Asunnot/huoneistot: 41 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Fulda kuuluvat:

  • Talot: 18 lomakotia
  • Huvilat: 3 lomakotia
  • Bungalow't: 3 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Mökit.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Fulda?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 10 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Fulda. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.