Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Bellaluz, Cartagena?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Bellaluz: 16 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huoneistot (15 kpl) ja Yksiöt (14 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Bellaluz, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Voinko vuokrata tämän loma-asuntotyypin läheltä kohdetta Bellaluz: Huoneistot?

Tietysti. Lähellä kohdetta Bellaluz löytyvät Huoneistot: 15 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme lähellä kohdetta Bellaluz kuuluvat:

 • Yksiöt: 14 loma-asuntoa

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, läheltä kohdetta Bellaluz?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 13 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat lähellä kohdetta Bellaluz. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia lomakoteja hakukentän avulla.

  Voinko varata loma-asunnon suoraan verkosta tai välittömästi läheltä kohdetta Bellaluz?

  Kyllä, HomeAwayn valikoimista löytyy 16 verkosta varattavissa olevaa ja 4 välittömästi varattavissa olevaa loma-asuntoa läheltä kohdetta Bellaluz. Älä jää odottamaan! Käy tutustumassa valikoimissamme oleviin lomakoteihin hakukentän avulla ja valmistaudu matkallesi lähelle kohdetta Bellaluz!

   Tee vuokrattavien loma-huvila tai huoneisto Bellaluz, La Manga, Espanja kotisi poissa kotoa

   Bellaluz on yksi asunto komplekseja on paljon juhli Espanjan vapaa-ajankeskus on La Manga on Costa Calida. Yksi alkuperäinen asuinalueiden, Bellaluz asunto ympäröi kaikki mukavuudet voisit mahdollisesti on lomalla lähtien baareissa ja ravintoloissa on lahja ja supermarketeissa.Ihanteellinen nuorille perheille, Bellaluz on tuntea pienen yhteisön auringossa upean vapaa-ajan palvelut ja turvallinen, lämmin uiminen.

   Tekemistä lomalla Bellaluz, La Manga, Espanja

   Bellaluz keskeinen sijainti tarkoittaa, että kaikki nähtävyydet, jotka ovat tehneet La Manga niin menestyksekäs keinona. 5 minuutin kuluessa asunnon Bellaluz kolme championship golf courses. Kierros voi varata vaivattomasti milloin tahansa kolmen kursseja, jotka kaikki tarjoavat hyvin erilaisia haasteita golfin.

   Resort myös ylpeillä runsaasti tenniskenttiä, ratsastuskeskuksille ja täysin varustettu kuntosali ja käytettävissäsi.Uima-allas kylässä on ainoastaan asiakkaat asuvat Bellaluz majoitus, mikä tarkoittaa, että koskaan ei ole liian täynnä, ja sopii erinomaisesti perheille rentoutua aikana lämpöä päivän. On myös matala lastenallas ja runsaasti tilaa ottaa aurinkoa ympäri ulkopuolella.

   Alle 10 minuuttia itsepalveluperiaatteella Bellaluz asunnon Mar Menor, sisämeri, joka tarjoaa turvallisen uinti ja melonta aikuisille ja lapsille. Matalissa vesissä Mar Menor on paljon lämpimämpää kuin merellä ympäri vuoden ja tarjoaa loistava paikka surffaus ja purjehdus sekä uiminen.

   Paikkoja vapaapäivä Bellaluz, La Manga, Espanja

   La Manga Club ympäröi Bellaluz.On laajin urheilu-ja vapaa-ajankeskus Espanja, La Manga tarjoaa jokaiselle urheilun voit toivoa, myös valmennuksen ja vuokraus. Voit kokeilla käsi golf, tennis, squash, kriketti, jalkapallo, pienoisgolfi ratsastus, maastopyöräily, mikroautoilua ja valtava valikoima vesiurheilulajeja sekä Mar Menor ja Välimerellä. On jopa kasino kokeilla onneasi iltaisin.

   Sää Bellaluz, La Manga, Espanja

   Sillä ei ole väliä, kun päätät Bellaluz huoneistoon Välimeren ilmasto Costa Calida on täydellinen Sports Resort.Kesällä jäljet lämpötilat keskimäärin yli 30 ? C, aiheuttaa vierailijat rannoille virtaa ja uima-altaat, jotka koristavat alueella. Talvella, voit odottaa lämpötila pysyy yli 15 ? C aina ihanteellinen golf, kävely, ratsastus ja runsaasti muita urheilulajeja.

   Lennot Bellaluz, La Manga, Espanja

   Lähin lentokenttä Bellaluz on suuri liikenteen solmukohta Murcia San Javier International Airport (MJV), joka on noin 20 minuutin päässä keinona.Voit joko taksilla tai vuokra vuokrata auto lentokentältä, erittäin kohtuulliseen hintaan.