AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Historiallinen Titting odottaa sinua

Nauti historiallisista kohteista ja muusta alueen Titting tarjonnasta. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Titting

Etsitkö näkemisen arvoisia kohteita alueella? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, mitä Titting lomalaisille tarjoaa. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Erholungszentrum Kratzmühle (16,5 km)
  • Muelheim Quarry (23,4 km)
  • Audi Forum (28,2 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Titting

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Titting on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Kokosimme listalle alueen upeimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Kipfenbergin puisto (14,1 km)
  • Erholungszentrum Kratzmühle (16,5 km)
  • Gailachin lähde (22,9 km)
  • Großer Brombachsee (25,4 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Titting

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on München (MUC-Franz Josef Straussin kansainvälinen lentokenttä) 83,3 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Titting, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Titting: 63 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (24 kpl) ja Asunnot/huoneistot (32 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Titting, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Titting?

Tietysti. Kohteessa Titting tarjolla olevat Talot: 24 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Titting kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 32 lomakotia
  • Maatilat: 2 lomakotia
  • Yksiöt: 32 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Linnat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Titting?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 57 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Titting. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.