Löydä sinulle sopivin paikka – Chesterfield

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Chesterfield, NH, US?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Chesterfield: 47 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (21 kpl) ja huoneistot (9 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Chesterfield, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Chesterfield suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Chesterfield upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Madame Sherris Castle Ruins: 254 loma-asuntoa
 • Actors Theatre Playhouse: 303 loma-asuntoa
 • Spofford Lake: 111 loma-asuntoa
 • Asbury United Methodist Church: 134 loma-asuntoa
 • Madame Sherri Forest: 247 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Chesterfield nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Chesterfield?

Tietysti. Kohteessa Chesterfield tarjolla olevat talot: 21 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Chesterfield kuuluvat:

 • Huoneistot: 9 lomakotia
 • Mökit: 7 lomakotia
 • Mökit: 3 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi maatilat.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Chesterfield?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 27 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Chesterfield. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Chesterfield alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 26 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 16 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee kylässä : 7 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Chesterfield?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 27 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Chesterfield. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Historiallinen Chesterfield on kiehtova kohde

  Nauti historiallisista paikoistaan tunnetusta Chesterfield. Tämä lapsiystävällinen kaupunki tunnetaan ostosmahdollisuuksistaan ja ravintoloista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa, harkitse vuokra-asuntoa lomallesi. Niissä on usein internetyhteys, ilmastointi ja keittiö.

  Nähtävyyksiä kohteessa Chesterfield ja sen lähellä

  Etsitkö tekemistä kohteessa Chesterfield? Jos haluat vierailla läheisillä nähtävyyksillä, Asbury United Methodist Church, Madame Sherris Castle Ruins ja Creamery Covered Bridge kannattaa lisätä listalle. Brattleboro Outlet Center on hyvä paikka käydä ostoksilla. Käy kohteissa Actors Theatre Playhouse, Madame Sherri Forest ja Spofford Lake lomasi aikana. Myös kohteet Chesterfield Gorge Natural Area, United States Navy Seabee Bridge tai Brattleboro Common ovat hyviä vierailukohteita.