Kohdeopas

Järven rannalla sijaitseva Tampere on upea kohde

Lähde lomalle kohteeseen Tampere ja nauti alueen museoista, festivaaleista ja teatterista. Ostosmahdollisuuksista, ravintoloista ja sijainnista järven rannalla tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Suosittuja paikallisia kohteita ovat esimerkiksi Aleksanterin kirkko ja Tampereen tuomiokirkko. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Tampere

Toivotko löytäväsi näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Tampere lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Särkännniemi (1,2 km)
  • Teivon ravikeskus (8,1 km)
  • Salmentaan lava (35,2 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Tampere

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Tampere (TMP-Pirkkala) 11,4 km keskustasta.

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, etsi tiesi päärautatieasemalle, jonka nimi on Tampereen rautatieasema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Tampere, FI?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Tampere: 168 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (45 kpl) ja Asunnot/huoneistot (121 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Tampere löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Tampere?

Tietysti. Kohteessa Tampere tarjolla olevat Talot: 45 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Tampere kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 121 lomakotia
  • Yksiöt: 122 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Tampere?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 129 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Tampere. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.