Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Adeje, ES?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Adeje: 3 648 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (2 478 kpl) ja mökit (474 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Adeje, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Adeje suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Adeje upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Golf Costa Adeje: 4 425 loma-asuntoa
 • Sendero del Barranco del Infierno: 4 597 loma-asuntoa
 • Ayuntamiento del Puerto de la Cruz: 1 936 loma-asuntoa
 • Plaza del Charco: 1 938 loma-asuntoa
 • Golf Las Americas: 4 171 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Adeje nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Adeje?

Tietysti. Kohteessa Adeje tarjolla olevat huoneistot: 2 478 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Adeje kuuluvat:

 • Mökit: 474 lomakotia
 • Talot: 431 lomakotia
 • Huoneistot: 41 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi chalet't.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Adeje?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 1 877 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Adeje. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Adeje alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 1 492 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 1 492 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 1 173 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Adeje?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 795 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Adeje. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Adeje ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Adeje ja etsitkö nähtävyyksiä? Paikallisiin nähtävyyksiin kuuluu Aqualand Costa Adeje ja Siam Park. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Playa de Ajabo ja Playa El Duquen ranta ovat hyviä paikkoja ottaa aurinkoa, tai voit viettää aikaa luonnonhelmassa kohteessa Sendero del Barranco del Infierno. Plaza del Duque -ostoskeskus ja Gran Surin ostoskeskus ovat helppoja kohteita viettää päivä shoppaillen. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Estadio Antonio Domínguez Alfonso. Voit halutessasi myös lisätä alueella ollessasi suositun kohteen Playa de los Cristianosin ranta, Teiden kansallispuisto tai Playa de los Gigantes vierailulistallesi.