Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Kalives, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Kalives: 1 368 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (795 kpl) ja Talot (208 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Kalives, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Kalives?

Tietysti. Kohteessa Kalives tarjolla olevat Huvilat: 795 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Kalives kuuluvat:

 • Talot: 208 lomakotia
 • Huoneistot: 305 lomakotia
 • Bungalow't: 12 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Kalives?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 842 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Kalives. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Tunnelmallinen Kalives odottaa sinua

  Kalives, sen rannat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä vieraanvarainen ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Venetsialainen satama ja Hanian majakka ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

  Tekemistä ja näkemistä – Kalives

  Etsitkö kenties näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Kalives pitää sisällään. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti (6,8 km)
  • Volos Shelter (13,5 km)

  Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Kalives

  Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 30 °C:seen.

  Luonnonihmeet – Kalives

  Kalives hurmaa matkailijat koskemattomien rantojen ja kauniiden merinäköalojen avulla. Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Kalives on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Seitan Limanian ranta (11,3 km)
  • Volos Shelter (13,5 km)
  • Kalathasin ranta (13,8 km)
  • Jeorjiupolin ranta (14,6 km)
  • Koum Kapin ranta (15 km)
  • Hanian kunnallinen puutarha (15 km)