Kohdeopas

Tunnelmallinen Kalives odottaa sinua

Kalives, sen rannat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä vieraanvarainen ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita ravintoloista ja ostosmahdollisuuksista. Venetsialainen satama ja Hanian majakka ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Kalives

Etsitkö kenties näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Kalives pitää sisällään. Katso lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti (6,8 km)
 • Volos Shelter (13,5 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Kalives

Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 30 °C:seen.

Luonto

Luonnonihmeet – Kalives

Kalives hurmaa matkailijat koskemattomien rantojen ja kauniiden merinäköalojen avulla. Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Kalives on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Seitan Limanian ranta (11,3 km)
 • Volos Shelter (13,5 km)
 • Kalathasin ranta (13,8 km)
 • Jeorjiupolin ranta (14,6 km)
 • Koum Kapin ranta (15 km)
 • Hanian kunnallinen puutarha (15 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Kalives

Lähin lentokenttä on Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis), joka sijaitsee 10,2 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Kalives, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Kalives: 1 424 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (816 kpl) ja Talot (224 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Kalives, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Kalives?

Tietysti. Kohteessa Kalives tarjolla olevat Huvilat: 816 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Kalives kuuluvat:

 • Talot: 224 lomakotia
 • Asunnot/huoneistot: 320 lomakotia
 • Bungalow't: 12 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Kalives?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 883 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Kalives. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.