Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Eloúnta ihastuttaa kauneudellaan

Saarinäköalat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Eloúnta. Tämä romanttinen ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita veneilystä ja kiertoajeluista. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Eloúnta

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain ihailla maisemia, Eloúnta on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Plakan uimaranta (4,5 km)
  • Vulismenijärvi (7,9 km)
  • Vulisman ranta (15,2 km)
  • Istron ranta (15,4 km)
  • Pahia Ammoksen ranta (18,5 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Eloúnta

Lähin lentokenttä on Sitia (JSH), joka sijaitsee 34,4 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on Heraklion (HER-Nikos Kazantzakis) 50,5 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Eloúnta, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Eloúnta: 388 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (159 kpl) ja Talot (83 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Eloúnta, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Eloúnta?

Tietysti. Kohteessa Eloúnta tarjolla olevat Huvilat: 159 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Eloúnta kuuluvat:

  • Talot: 83 lomakotia
  • Asunnot/huoneistot: 116 lomakotia
  • Bungalow't: 7 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Eloúnta?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 206 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Eloúnta. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.