Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Eloúnta, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Eloúnta: 389 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (163 kpl) ja Talot (90 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Eloúnta, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Eloúnta?

Tietysti. Kohteessa Eloúnta tarjolla olevat Huvilat: 163 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Eloúnta kuuluvat:

 • Talot: 90 lomakotia
 • Huoneistot: 106 lomakotia
 • Bungalow't: 7 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Eloúnta?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 212 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Eloúnta. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Veden äärellä sijaitseva Eloúnta ihastuttaa kauneudellaan

  Saarinäköalat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Eloúnta. Tämä romanttinen ja kompakti kaupunki houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita veneilystä ja kiertoajeluista. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

  Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Eloúnta

  Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain ihailla maisemia, Eloúnta on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Plakan uimaranta (4,5 km)
  • Vulismenijärvi (7,9 km)
  • Vulisman ranta (15,2 km)
  • Istron ranta (15,4 km)
  • Pahia Ammoksen ranta (18,5 km)