AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Ota suunnaksi historiallinen Miltenberg

Tule kokemaan Miltenberg ja nauti sen viinitiloista, historiallisista kohteista ja muistomerkeistä. Tämä kaupunki tunnetaan etenkin museoista. Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Miltenberg

Etsitkö kenties käynnin arvoisia nähtävyyksiä alueella? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Miltenberg pitää sisällään. Katso lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Brauhaus Faust (1,1 km)
  • Geierstal Golf Club (9,1 km)
  • Golfpark Rosenhof (26 km)
  • Main-Spessart Golfclub (28,7 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Miltenberg

Lähin lentokenttä on Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) 62,8 km keskustasta.

Jos olet liikkeellä junalla, valitse lähtöpaikaksi Miltenberg Breitendielin juna-asema tai Miltenbergin asema ja näe lisää kaupunkia.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Miltenberg, DE?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Miltenberg: 299 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Asunnot/huoneistot (160 kpl) ja Talot (15 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Miltenberg löytyy HomeAwaysta.

Asunnot/huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Miltenberg?

Tietysti. Kohteessa Miltenberg tarjolla olevat Asunnot/huoneistot: 160 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Miltenberg kuuluvat:

  • Talot: 15 lomakotia
  • Huvilat: 54 lomakotia
  • Bungalow't: 54 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Mökit.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Miltenberg?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 8 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Miltenberg. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.