Kohdeopas

Rauhallinen Korfu odottaa sinua

Rannat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Korfu. Tämä rentouttava sekä veneilystä ja kahviloista tunnettu kaupunki hurmaa kävijät. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Sää

Sää eri vuodenaikoina – Korfu

Korfu tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia veneilystä. Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 31 °C:seen.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Korfu

Korfu on tunnettu kauniista merinäköaloista ja hiekkarannoista. Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ihailla maisemia, Korfu on upea kohde ulkoiluun. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Pelekaksen uimaranta (3,7 km)
  • Glyfadan uimaranta (4,4 km)
  • Myrtiotissan uimaranta (5,1 km)
  • Hiirisaari (5,2 km)
  • Agios Gordioksen uimaranta (5,8 km)
  • Korfun julkinen puutarha (6,5 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Korfu

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Korfu (CFU-Ioannis Kapodistrias) 4,9 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Korfu?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Korfu: 2 075 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (883 kpl) ja Talot (336 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Korfu, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.