Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Vela Luka ihastuttaa maisemillaan

Saarinäköalat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Vela Luka. Cocktailbaareista, kalastuksesta ja veneilystä tunnettu kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Luonto

Vela Luka ja ympäröivä luonto

Matkailijat nauttivat alueen saarinäkymistä ja merinäköaloista. Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Vela Luka on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Listasimme alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Dubovican ranta (23,6 km)
  • Lanternan ranta (25,8 km)
  • Milnan ranta (27,4 km)
  • Mekićevican ranta (28 km)
  • Lastovon saaristolaisluonnonpuisto (28,1 km)
  • Pokonji Dolin ranta (28,8 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Vela Luka

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Bračin saari (BWK) 36,5 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on Split (SPU) 71 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Vela Luka, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Vela Luka: 1 102 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (265 kpl) ja Huvilat (68 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Vela Luka, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Vela Luka?

Tietysti. Kohteessa Vela Luka tarjolla olevat Talot: 265 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Vela Luka kuuluvat:

  • Huvilat: 68 lomakotia
  • Huvilat: 6 lomakotia
  • Asunnot/huoneistot: 758 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Vela Luka?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 189 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Vela Luka. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.