Kohdeopas

Rannalla sijaitseva Platanias on upea kohde

Nauti viinitiloista ja muusta alueen Platanias tarjonnasta. Kaupunki tunnetaan rannoista ja snorklauksesta. Hanian majakka ja Venetsialainen satama ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Platanias

Etsitkö kenties käynnin arvoisia nähtävyyksiä alueella? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, mitä Platanias pitää sisällään. Katso lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Monumental Olive Tree Samonas -luonnonmonumentti (20,4 km)
 • Volos Shelter (20,5 km)
Sää

Sää eri vuodenaikoina – Platanias

Jos lomallasi on tarkoitus nauttia hyvästä säästä, kuumimmat vierailukuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 30 °C:seen.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Platanias

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Platanias on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Plataniaksen uimaranta (0,8 km)
 • Ajia Marinan uimaranta (1,4 km)
 • Stalosin ranta (3,1 km)
 • Kalamakin ranta (5,5 km)
 • Agioi Apostolin ranta (5,9 km)
 • Hrissi Aktin ranta (7,3 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Platanias

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Chania (CHQ-Ioannis Daskalogiannis) 21,1 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Platanias, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Platanias: 1 111 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (607 kpl) ja Talot (199 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Platanias, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Huvilat: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Platanias?

Tietysti. Kohteessa Platanias tarjolla olevat Huvilat: 607 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Platanias kuuluvat:

 • Talot: 199 lomakotia
 • Asunnot/huoneistot: 243 lomakotia
 • Bungalow't: 11 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Platanias?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 661 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Platanias. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.