Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Nahrendorf

Koe Nahrendorf ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Nahrendorf

Toivotko löytäväsi käynnin arvoisia nähtävyyksiä kaupungissa? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja tutustu siihen, millainen lomakohde Nahrendorf on. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Golf Club Bad Bevensen eV (16,8 km)
  • TreeTrek (18,6 km)
  • Jod-Sole-Therme (19 km)
Luonto

Nahrendorf ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Nahrendorf tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Jod-Sole-Therme (19 km)
  • Kurpark (19,3 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Nahrendorf

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, päärautatieasema on nimeltään Göhrden asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Nahrendorf, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Nahrendorf: 148 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (20 kpl) ja Bungalow't (14 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Nahrendorf, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Nahrendorf?

Tietysti. Kohteessa Nahrendorf tarjolla olevat Talot: 20 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Nahrendorf kuuluvat:

  • Bungalow't: 14 lomakotia
  • Mökit: 14 lomakotia
  • Huvilat: 14 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Nahrendorf?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 16 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Nahrendorf. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.