Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Marksuhl

Koe Marksuhl ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Luonto

Luonnonihmeet – Marksuhl

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Marksuhl tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Rhaden Forest Park (13 km)
  • Dreienberg Bei Friederwald (24 km)
  • Hainichin kansallispuisto (28,7 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Marksuhl

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Erfurt (ERF) 53,8 km keskustasta.

Jos matkustat mieluummin junalla, ota suunnaksi Marksuhlin juna-asema tai Förthan asema ja näe lisää kaupunkia.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Marksuhl, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Marksuhl: 139 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (45 kpl) ja Yksiöt (89 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Marksuhl, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Marksuhl?

Tietysti. Kohteessa Marksuhl tarjolla olevat Talot: 45 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Marksuhl kuuluvat:

  • Yksiöt: 89 lomakotia
  • Huoneistot: 89 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Marksuhl?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 15 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Marksuhl. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.