Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Neuglobsow

Koe Neuglobsow ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Neuglobsow ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Neuglobsow on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Tässä on joitakin alueen upeimpia luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Stechlinin järvi (3,6 km)
  • Müritzin kansallispuisto (34,1 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Neuglobsow, Stechlin?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Neuglobsow: 16 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (8 kpl) ja Asunnot/huoneistot (8 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Neuglobsow löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Neuglobsow suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Neuglobsow upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Müritzin kansallispuisto: 1 745 loma-asuntoa
  • Zehdenick-Neuhofin juna-asema: 453 loma-asuntoa
  • Dannenwalden (Gransee) juna-asema: 630 loma-asuntoa
  • Boekin villieläinpuisto: 1 783 loma-asuntoa
  • Herzbergin (Mark) juna-asema: 174 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Neuglobsow nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Neuglobsow?

Tietysti. Kohteessa Neuglobsow tarjolla olevat Talot: 8 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Neuglobsow kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 8 lomakotia
  • Yksiöt: 8 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Neuglobsow?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 7 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Neuglobsow. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.