Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Llanerchymedd

Koe Llanerchymedd ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Luonto

Llanerchymedd ja ympäröivä luonto

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Llanerchymedd on täydellinen matkakohde. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Lligwy Beach (8 km)
  • Red Wharf Bay (12,6 km)
  • Rhosneigr Beach (15,2 km)
  • Llanfairfechan Beach (26,9 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Llanerchymedd, GB?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Llanerchymedd: 776 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (264 kpl) ja Bungalow't (455 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Llanerchymedd löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Llanerchymedd?

Tietysti. Kohteessa Llanerchymedd tarjolla olevat Talot: 264 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Llanerchymedd kuuluvat:

  • Bungalow't: 455 lomakotia
  • Mökit: 455 lomakotia
  • Huvilat: 455 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Yksiöt.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Llanerchymedd?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 12 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Llanerchymedd. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.