Kohdeopas

Taiteellinen Hyvinkää odottaa sinua

Nauti alueen museoista, taiteesta ja kulttuurista, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Hyvinkää.Kaupunki tunnetaan jääkiekosta ja laskettelusta. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Hyvinkää

Lähin lentokenttä on Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) 35 km keskustasta.

Jos matkustat mieluiten junalla, kaupungin päärautatieasema on Hyvinkään rautatieasema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Hyvinkää?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Hyvinkää: 33 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (2 kpl) ja Asunnot/huoneistot (29 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Hyvinkää, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Hyvinkää?

Tietysti. Kohteessa Hyvinkää tarjolla olevat Talot: 2 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Hyvinkää kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 29 lomakotia
  • Yksiöt: 29 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Hyvinkää?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 15 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Hyvinkää. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.