Kohdeopas

Löydä täydelliinen loma-asunto lomallesi kohteeseen Bretzfeld

Koe Bretzfeld ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Luonto

Bretzfeld ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Bretzfeld on täydellinen matkakohde. Listasimme alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Abstatt Citizens Park (14,7 km)
  • Unterwöhrdin puisto (22,2 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Bretzfeld

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Stuttgart (STR) 54,9 km keskustasta.

Jos olet liikkeellä junalla, ota suunnaksi Bretzfeldin asema tai Bretzfeld Bitzfeldin asema ja tutustu kaupunkiin paremmin sieltä käsin. Hyppää julkisen liikenteen kyytiin pysäkiltä Scheppachin S-Bahn-asema ja tutustu helposti koko kaupunkiin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Bretzfeld, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Bretzfeld: 77 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (7 kpl) ja Asunnot/huoneistot (68 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Bretzfeld, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Bretzfeld suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Bretzfeld upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Scheppachin S-Bahn-asema: 109 loma-asuntoa
  • Bretzfeldin asema: 109 loma-asuntoa
  • Bretzfeld Bitzfeldin asema: 106 loma-asuntoa
  • Stuttgart Zuffenhausenin asema: 211 loma-asuntoa
  • Kirchbergin (Murr) S-Bahn-asema: 211 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Bretzfeld nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Bretzfeld?

Tietysti. Kohteessa Bretzfeld tarjolla olevat Talot: 7 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Bretzfeld kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 68 lomakotia
  • Yksiöt: 67 lomakotia
  • Majatalot: 2 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Bretzfeld?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 72 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Bretzfeld. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.