Kohdeopas

Vehreä Luedenscheid on upea kohde

Nauti muistomerkeistä ja muusta alueen Luedenscheid tarjonnasta. Metsistä, vuoristonäkymistä ja ravintoloista tunnettu ja niiden ansiosta pidetty kaupunki on sekä rentouttava että kompakti. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Luedenscheid

Toivotko löytäväsi suosituimpia kohteita vierailusi ajalle? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Luedenscheid lomalaisille tarjoaa. Kokosimme listan eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Markischer Golf Club (20,7 km)
 • Gumbalan vesipuisto (21,3 km)
 • Golfsport Sorpesee (23,6 km)
 • Eschbachin pato (28,9 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Luedenscheid

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Luedenscheid on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • ATTA-luola (21,6 km)
 • Eschbachin pato (28,9 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Luedenscheid

Lähin lentokenttä on Dortmund (DTM) 33,7 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on 52,2 km:n päässä sijaitseva Köln (CGN-Köln - Bonn).

Jos juna on suosikkikulkuneuvosi, valitse lähtöpaikaksi Lüdenscheidin rautatieasema tai Lüdenscheid Brüggen juna-asema ja tutustu kaupunkiin sieltä käsin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Luedenscheid, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Luedenscheid: 55 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (5 kpl) ja Asunnot/huoneistot (48 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Luedenscheid löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Luedenscheid suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Luedenscheid upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Lüdenscheid Brüggen (Westf.) juna-asema: 205 loma-asuntoa
 • Phaenomenta: 183 loma-asuntoa
 • Lüdenscheidin rautatieasema: 182 loma-asuntoa
 • Erlöserkirche: 178 loma-asuntoa
 • Dortmund Aplerbeckin asema: 165 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Luedenscheid nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Luedenscheid?

Tietysti. Kohteessa Luedenscheid tarjolla olevat Talot: 5 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Luedenscheid kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 48 lomakotia
 • Yksiöt: 48 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Luedenscheid?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 3 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Luedenscheid. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.