Löydä sinulle sopivin paikka – Wettelsheim

Mitkä ovat kohteen Wettelsheim suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Wettelsheim upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Naturpark Altmühltal: 141 loma-asuntoa
 • Ellingenin (Bay) asema: 111 loma-asuntoa
 • Röttenbach Muhlstettenin asema: 150 loma-asuntoa
 • Georgensgmündin juna-asema: 234 loma-asuntoa
 • Gunzenhausenin asema: 101 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Wettelsheim nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Wettelsheim?

Tietysti. Kohteessa Wettelsheim tarjolla olevat Huoneistot: 2 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Wettelsheim kuuluvat:

  Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Wettelsheim?

  Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 2 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Wettelsheim. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

   Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Wettelsheim

   Koe Wettelsheim ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

   Wettelsheim ja ympäröivä luonto

   Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Wettelsheim on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen merkittävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

   • Gailachin lähde (15,6 km)
   • Großer Brombachsee (17 km)
   • Altmühlseen järvi (20,6 km)