AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Taiteellinen San Diego houkuttelee lomalle

Lähde lomalle kohteeseen San Diego ja nauti alueen museoista, teatterista ja taiteesta. Rannoista, eläintarhasta ja merestä tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Paikallisiin kulttuurinähtävyyksiin kuuluvat USS Midway Museum ja Maritime Museum of San Diego. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – San Diego

Etsitkö tekemistä ja näkemistä vierailusi ajalle? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä San Diego pitää sisällään. Tässä on lista päänähtävyyksistä, joista jokainen sijaitsee korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

 • San Diegon eläintarha (2,7 km)
 • SeaWorld (8,1 km)
 • Legoland California (47,8 km)
 • Club Campestren golf-kenttä (27,1 km)
 • San Diego Zoo Safari Park (44,8 km)
 • Balboa Parkin golfkenttä (2,4 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – San Diego

Jos lomasuunnitelmasi on koottu kesäisten aktiviteettien ympärille, kuumimmat kuukaudet ovat syyskuu, elokuu, heinäkuu ja lokakuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 24 °C:seen.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – San Diego

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, San Diego tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

 • Balboan puisto (2,2 km)
 • La Jolla Cove (18,3 km)
 • Coronado Beach (4,5 km)
 • Old Town San Diego State Park (5,6 km)
 • Ocean Beach Park (9,4 km)
 • Mission-ranta (10,8 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – San Diego

Lähin lentokenttä on San Diego, Kalifornia (SAN-San Diegon kansainvälinen lentokenttä) 3,8 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, toinen vaihtoehto on 10,8 km:n päässä sijaitseva San Diego, Kalifornia (MYF-Montgomery Fieldin lentokenttä).

Jos olet liikkeellä junalla, alueen tärkeimmät rautatiasemat ovat San Diego Santa Fe Depot, San Diego-Old Town Transit Center ja San Diego Coaster Sorrento Valleyn asema. San Diego aukeaa kätevästi, jos hyppäät julkiseen liikenteeseen esimerkiksi näiltä pysäkeiltä: Civic Centerin raitiovaunupysäkki, 5th Avenuen raitiovaunupysäkki tai Convention Centerin raitiovaunupysäkki.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta San Diego , US?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta San Diego : 8 360 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (3 306 kpl) ja Huvilat (125 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta San Diego , paras majoitus löytyy HomeAwaysta.