Kohdeopas

Historiallinen Tauberbischofsheim houkuttelee lomalle

Lähde lomalle kohteeseen Tauberbischofsheim ja nauti alueen kirkoista, historiallisista kohteista ja taiteesta. Telttailumahdollisuuksista, urheilutapahtumista ja rannoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Wertheimin kylä, Saksa ja Marienbergin linnoitus ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Aktiviteetit

Nähtävyyksiä alueella – Tauberbischofsheim

Toivotko löytäväsi näkemisen arvoisia kohteita kaupungissa? Poistu välillä loma-asunnostasi ja koe, mitä Tauberbischofsheim pitää sisällään. Kokosimme listan suosituimmista nähtävyyksistä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

 • Main-Spessart Golfclub (24,7 km)
 • Tierpark Sommerhausen (29,1 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Tauberbischofsheim

Jos aiot matkustaa junalla, alueen tärkeimmät rautatiasemat ovat Tauberbischofsheimin asema, Dittigheimin juna-asema ja Distelhausenin juna-asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Tauberbischofsheim, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Tauberbischofsheim: 40 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (2 kpl) ja Asunnot/huoneistot (37 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Tauberbischofsheim löytyy HomeAwaysta.

Mikä on paras alue yöpyä matkustettaessa kohteeseen Tauberbischofsheim?

Matkustitpa sitten perheesi tai ystäviesi kanssa ja olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, seuraavilta alueilta löydät laajimman loma-asuntovalikoiman kohteessa Tauberbischofsheim:

 • Steinbachtal: 31 loma-asuntoa
 • Frauenland: 21 loma-asuntoa
 • Würzburgin keskusta: 33 loma-asuntoa
 • Sanderau: 23 loma-asuntoa
 • Altstadt: 28 loma-asuntoa

Jos haluat hakea loma-asuntoja muilta alueilta, pääset tarkastelemaan valikoimiamme hakukentän avulla.

Mitkä ovat kohteen Tauberbischofsheim suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Tauberbischofsheim upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Hochhausenin (Tauber) juna-asema: 187 loma-asuntoa
 • Dittigheimin juna-asema: 173 loma-asuntoa
 • Tauberbischofsheimin asema: 170 loma-asuntoa
 • Distelhausenin juna-asema: 165 loma-asuntoa
 • Adelsheim Sennfeldin asema: 130 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Tauberbischofsheim nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Tauberbischofsheim?

Tietysti. Kohteessa Tauberbischofsheim tarjolla olevat Talot: 2 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Tauberbischofsheim kuuluvat:

 • Asunnot/huoneistot: 37 lomakotia
 • Yksiöt: 37 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Tauberbischofsheim?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 37 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Tauberbischofsheim. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.