AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Rannalla sijaitseva Hvar ihastuttaa kauneudellaan

Nauti historiallisista kohteista ja muusta alueen Hvar tarjonnasta. Rannoista, kahviloista ja merestä tunnettu rentouttava kaupunki ei tuota pettymystä. Hvarin linnoitus ja Zlatni Ratin ranta ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Sää

Sää eri vuodenaikoina – Hvar

Jos lomasuunnitelmasi on koottu kesäisten aktiviteettien ympärille, kuumimmat kuukaudet ovat heinäkuu, elokuu, kesäkuu ja syyskuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 29 °C:seen.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Hvar

Matkailijat nauttivat alueen merinäköaloista ja saarinäkymistä. Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Hvar on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Zlatni Ratin ranta (18,2 km)
  • Momon ranta (0,7 km)
  • Pokonji Dolin ranta (1,4 km)
  • Jerolimin ranta (1,7 km)
  • Stipanskan ranta (2,1 km)
  • Mekićevican ranta (2,3 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Hvar

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Bračin saari (BWK) 23,1 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on Split (SPU) 42,1 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Hvar, HR?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Hvar: 2 282 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (317 kpl) ja Huvilat (185 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Hvar, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.