Kohdeopas

Rannalla sijaitseva Gaeta on upea kohde

Alueen kirkot ja muistomerkit ovat vain muutama syy sille, miksi Gaeta on erinomainen lomakohde. Rannoista, merestä ja puistoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Sää

Sää eri vuodenaikoina – Gaeta

Jos lomasuunnitelmasi on koottu kesäisten aktiviteettien ympärille, kuumimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, syyskuu ja kesäkuu, jolloin lämpötilat nousevat keskimäärin 33 °C:seen.

Luonto

Luonnonihmeet – Gaeta

Koskemattomista rannoista ja kauniista merinäköaloista tunnettu Gaeta tarjoaa paljon muutakin nähtävää. Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Gaeta on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen lumoavimpia luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Monte Orlando (0,8 km)
  • Serapo Beach (0,8 km)
  • Turk's Cave (1 km)
  • Ariana Beach (2,6 km)
  • Sassolinin ranta (11 km)
  • Mount Redentore (11,6 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Gaeta, IT?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Gaeta: 666 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Asunnot/huoneistot (309 kpl) ja Talot (171 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Gaeta, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Asunnot/huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Gaeta?

Tietysti. Kohteessa Gaeta tarjolla olevat Asunnot/huoneistot: 309 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Gaeta kuuluvat:

  • Talot: 171 lomakotia
  • Huvilat: 157 lomakotia
  • Yksiöt: 315 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Chateaut/maalaiskartanot.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Gaeta?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 113 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Gaeta. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.