Kohdeopas

Tunnelmallinen Sitia odottaa sinua

Kiitos sen metsistä, maaseudusta ja merestä muodostuvan maiseman, Sitia on ympäristöltään ainutlaatuinen. Arkeologisista alueista, kalastuksesta ja veneilystä tunnettu kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi. Toplun luostari ja Vain palmulehto ovat vain pari näkemisen arvoista kohdetta alueella. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Luonto

Luonnonihmeet – Sitia

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Sitia on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Vain palmulehto (15,4 km)
  • Xerokambosin uimaranta (14,9 km)
  • Diaskari-ranta (19,5 km)
  • Lagada-ranta (19,5 km)
  • Lagoufa-ranta (19,5 km)
  • Katovigli-ranta (20,5 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Sitia

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Sitia (JSH) 8,1 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on 75,6 km:n päässä sijaitseva Kasoksen saari (KSJ).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Sitia, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Sitia: 418 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (125 kpl) ja Huvilat (129 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Sitia, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Sitia?

Tietysti. Kohteessa Sitia tarjolla olevat Talot: 125 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Sitia kuuluvat:

  • Huvilat: 129 lomakotia
  • Asunnot/huoneistot: 143 lomakotia
  • Bungalow't: 12 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Sitia?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 187 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Sitia. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.