Kohdeopas

Meren rannalla sijaitseva Banjole odottaa löytäjäänsä

Banjole, sen merinäköalat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Baareista, veneilystä ja pyöräilystä tunnettu rentouttava kaupunki ei tuota pettymystä. Pulan linnoitus ja Forum ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Luonnonihmeet – Banjole

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Banjole tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Punta Verudelan ranta (3,3 km)
 • Bijecan ranta (5 km)
 • Brijunin kansallispuisto (13,1 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Banjole

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Pula (PUY) 9,8 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Banjole, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Banjole: 10 369 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (1 825 kpl) ja Huvilat (615 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Banjole, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Banjole suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Banjole upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Bourguignonin linnoitus: 14 723 loma-asuntoa
 • Brijunin kansallispuisto: 15 730 loma-asuntoa
 • Punta Verudelan ranta: 13 582 loma-asuntoa
 • Majke Božje od Milostin kirkko: 14 227 loma-asuntoa
 • Pyhän Marian katedraali: 15 485 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Banjole nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Banjole?

Tietysti. Kohteessa Banjole tarjolla olevat Talot: 1 825 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Banjole kuuluvat:

 • Huvilat: 615 lomakotia
 • Asunnot/huoneistot: 7 827 lomakotia
 • Bungalow't: 11 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Banjole?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 2 792 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Banjole. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.