Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Rauma ihastuttaa maisemillaan

Nauti alueen kulttuurista, festivaaleista ja taiteesta, ja tee loma-asunnostasi koti, kun matkailet kohteessa Rauma.Saarinäkymistä, merestä ja museoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Rauma

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Pori (POR) 40,7 km keskustasta.

Jos olet liikkeellä junalla, kaupungin päärautatieasema on Rauman rautatieasema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Rauma?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Rauma: 35 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (3 kpl) ja Asunnot/huoneistot (31 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Rauma, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Rauma?

Tietysti. Kohteessa Rauma tarjolla olevat Talot: 3 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Rauma kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 31 lomakotia
  • Yksiöt: 31 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Rauma?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 32 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Rauma. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.