Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Lefkada ihastuttaa maisemillaan

Nauti kirkoista ja muusta alueen Lefkada tarjonnasta. Saarinäkymistä, arkeologisista alueista ja purjelautailusta tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Loma-asunto voi tehdä lomastasi täydellisen – monissa niistä on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat.

Luonto

Lefkada ja ympäröivä luonto

Oletpa sitten seikkailunhaluinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Lefkada tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen merkittävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Lefkadan satamapuisto (0,2 km)
  • Gyran ranta (1,7 km)
  • Agios Ioanniksen uimaranta (2,6 km)
  • Ligian ranta (3,9 km)
  • Pefkoulian ranta (7,3 km)
  • Episkoposin ranta (7,5 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Lefkada

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Preveza (PVK-Aktion, maan sisäiset lennot) 12,1 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, voi hyvä valinta olla 81,4 km:n päässä sijaitseva Argostolion (EFL-Kefalonian saaren kansainvälinen lentokenttä).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Lefkada, GR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Lefkada: 1 028 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Huvilat (746 kpl) ja Talot (87 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Lefkada, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.