Kohdeopas

Rannalla sijaitseva Vinišće ihastuttaa kauneudellaan

Nauti arkkitehtuurista ja muusta alueen Vinišće tarjonnasta. Tämä romanttinen sekä rannoista ja ravintoloista tunnettu kaupunki hurmaa kävijät. Diokletianuksen palatsi ja Kamerlengon linnoitus ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Tarvitsetko lisätilaa perhelomalle tai matkalle ystävien seurassa? Vuokra-asunnoissa on usein erillinen ruokailutila ja tilava olohuone.

Luonto

Vinišće ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten jännittäviä ulkoilma-aktiviteetteja tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Vinišće on täydellinen matkakohde. Listasimme alueen näyttävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Drvenik Malin saari (5,3 km)
  • Drvenik Velin saari (6 km)
  • Park Eks Fanfogna (12,1 km)
  • Primoštenin ranta (18,6 km)
  • Kasunin ranta (23,8 km)
  • Stomorskan ranta (23,8 km)
Liikkuminen

Julkisilla perille ja perillä – Vinišće

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Split (SPU) 16,4 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on Bračin saari (BWK) 51,5 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Vinišće, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Vinišće: 7 286 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (867 kpl) ja Huvilat (461 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Vinišće, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Vinišće?

Tietysti. Kohteessa Vinišće tarjolla olevat Talot: 867 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Vinišće kuuluvat:

  • Huvilat: 461 lomakotia
  • Huoneistot: 5 901 lomakotia
  • Huvilat: 15 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Vinišće?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 1 564 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Vinišće. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.