Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Cala Romantica, ES?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Cala Romantica: 1 573 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (602 kpl) ja mökit (581 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Cala Romantica löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Cala Romantica suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Cala Romantica upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Punta de N'Amer Watch Tower (torni): 4 073 loma-asuntoa
 • Cala Domingon ranta: 4 744 loma-asuntoa
 • Club De Golf de Son Servera: 3 633 loma-asuntoa
 • Cala Santanyin ranta: 3 418 loma-asuntoa
 • Karting Can Picafort: 9 269 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Cala Romantica nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Cala Romantica?

Tietysti. Kohteessa Cala Romantica tarjolla olevat talot: 602 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Cala Romantica kuuluvat:

 • Mökit: 581 lomakotia
 • Huoneistot: 241 lomakotia
 • Chateaut: 66 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi chalet't.

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Cala Romantica?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 786 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Cala Romantica. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Cala Romantica alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 451 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 432 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 432 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Cala Romantica?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 268 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Cala Romantica. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Nähtävyyksiä kohteessa Cala Romantica ja sen lähellä

  Etsitkö nähtävyyksiä kohteessa Cala Romantica? Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Museu d'Història de Manacor, Torre de Ses Puntes tai Torre de Canyamel ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Jos haluat nauttia paikallisista luontokohteista, Cala Mendian poukama ja Cala Anguilan ranta ovat kaksi alueella sijaitsevaa rantaa ja Cala de s'Estany d'en Mas ja Cala Falcó kaksi viheraluetta. Majorican tehtaanmyymälä ja Mercado al aire libre de Santanyí ovat hyviä paikkoja käydä ostoksilla. Cala d'Orin huvivenesatama ja Puerto de Cala Figuera ovat muutama aktiviteetti tällä alueella. Voit halutessasi vierailla myös muissa kohteissa, kuten Cala Varques, Cala Enganapastor tai Cala Sequer.