AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Veden äärellä sijaitseva Vendée ihastuttaa kauneudellaan

Alueen muistomerkit ja viinitilat ovat vain muutama syy sille, miksi Vendée on erinomainen lomakohde. Teemapuistosta, golfista ja kasinoista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita puoleensa. Suosittuja paikallisia kohteita ovat esimerkiksi Puy du Fou ja Chateau de Noirmoutier. Loma-asunnoissa on mahdollista nauttia itsetehtyjä aterioita, sillä niistä löytyy usein ulkotila, erillinen ruokailualue ja täysikokoinen keittiö.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Les Châtelliers-Châteaumur

Toivotko löytäväsi käynnin arvoisia nähtävyyksiä matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja tutustu siihen, millainen lomakohde Les Châtelliers-Châteaumur on. Kokosimme listan päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

  • Puy du Fou (10 km)
  • Pescalis Aquarium (22,6 km)
Luonto

Vendée ja ympäröivä luonto

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Vendée on upea kohde ulkoiluun. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Ponds-luonnonpuisto (6,7 km)
  • Les Sables d'Olonnen uimaranta (28,8 km)
  • Parc des Rochettes (36,9 km)
  • Grieren ranta (38,4 km)
  • Parc du Cornoir (47,3 km)
  • Gros Joncin ranta (47,9 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Vendée

Lähin lentokenttä on Nantes (NTE-Nantes - Atlantique), joka sijaitsee 53,5 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on 61,4 km:n päässä sijaitseva La Rochelle (LRH-La Rochelle - Ile de Re).

Jos olet liikkeellä junalla, alueen tärkeimmät rautatiasemat ovat La Roche-sur-Yonin asema, La Mothe-Achardin asema ja Bellevillen asema.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Vendée, FR?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Vendée: 6 152 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (2 983 kpl) ja Huvilat (263 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Vendée, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.