Kohdeopas

Rannalla sijaitseva Klek ihastuttaa maisemillaan

Rannoista ja vuorista tunnettu Klek on kuvankaunis paikka. Snorklauksesta, kalastuksesta ja merenherkuista tunnettu kaupunki toivottaa kaikki tervetulleiksi. Suunnitteletpa perhelomaa, romanttista matkaa tai lomaa ystävien kesken, harkitse loma-asunnon vuokraamista. Niissä voit usein nauttia mukavuuksista, kuten kunnon keittiöstä ja pyykinpesumahdollisuudesta.

Luonto

Luonnonihmeet – Klek

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Klek on upea kohde ulkoiluun. Kokosimme listalle alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Mljetin kansallispuisto (24,7 km)
  • Neum (5 km)
  • Trstenikin ranta (13,9 km)
  • Kravicen vesiputoukset (23,9 km)
  • Kravicen vesiputous (24 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Klek

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Mostar (OMO-Mostarin kansainvälinen lentokenttä) 44,3 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Klek, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Klek: 672 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (106 kpl) ja Asunnot/huoneistot (532 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Klek, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Klek?

Tietysti. Kohteessa Klek tarjolla olevat Talot: 106 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Klek kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 532 lomakotia
  • Huvilat: 13 lomakotia
  • Mökit: 3 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Klek?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 74 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Klek. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.