Kohdeopas

Valitse loma-asunto matkallesi kohteeseen Soudan

Koe Soudan ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Vuokraamalla loma-asunnon yövyt kuin kotonasi lomasi aikana – monissa niistä on täysikokoiset keittiöt ja ulkoilmagrillit.

Luonto

Luonnonihmeet – Soudan

Etsitpä sitten hauskaa tekemistä ulkona tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Soudan on upea kohde ulkoiluun. Kokosimme listalle alueen upeimpia nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Lac de Vioreau (24,9 km)
  • Le Terril d'Abbaretz (26,4 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Soudan

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Rennes (RNS-Saint-Jacques) 50 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, lähistöllä sijaitsee myös 67,2 km:n päässä sijaitseva Nantes (NTE-Nantes - Atlantique).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Soudan, FR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Soudan: 21 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (5 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Soudan, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Soudan suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Soudan upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Beaumontin ravi- ja laukkarata: 362 loma-asuntoa
  • Combréen kirkko: 78 loma-asuntoa
  • Forges de la Jahotiere: 100 loma-asuntoa
  • Chateaubriantin asema: 57 loma-asuntoa
  • Park of Monumental Sculptures (patsaspuisto): 179 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Soudan nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Soudan?

Tietysti. Kohteessa Soudan tarjolla olevat Talot: 5 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Soudan kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 2 lomakotia
  • Mökit: 10 lomakotia
  • Huvilat: 10 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Bungalow't.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Soudan?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 11 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Soudan. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.