Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Neckargemuend

Koe Neckargemuend ja sen ainutlaatuinen viehätys yöpymällä loma-asunnossa. Tämä kaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin.Jos etsit paikkaa, jossa on enemmän tilaa viihdyttää ystäviä ja perhettä, HomeAwaysta löytyy vaihtoehtoja, joista valita. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö ja pyykinpesutilat – täydellinen suurille porukoille.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Neckargemuend

Etsitkö tekemistä alueella? Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Neckargemuend pitää sisällään. Tässä on lista suosituimmista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Vieraile näissä:

  • Sinsheim Badewelt (17,7 km)
  • Sinsheim Golf Club (20 km)
  • Miramarin vesipuisto (20,8 km)
  • Planetarium Mannheim (26,1 km)
  • Sea Life Speyerin akvaario (28,6 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Neckargemuend

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Neckargemuend on upea kohde ulkoiluun. Tässä on joitakin alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Neckarwiesen puisto (10,5 km)
  • Luisenparkin puutarha (25,9 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Neckargemuend

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Mannheim (MHG) 24,1 km keskustasta. Jos et löydä aikatauluihisi sopivaa lentoa, vaihtoehtoinen kenttä on 82,1 km:n päässä sijaitseva Stuttgart (STR).

Mikäli matkustat mieluummin junalla, etsi tiesi päärautatieasemalle, jonka nimi on Neckargemündin asema. Hyppää julkisen liikenteen kyytiin pysäkiltä Neckargemünd Altstadtin S-Bahn-asema ja tutustu helposti koko kaupunkiin.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Neckargemuend, DE?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Neckargemuend: 208 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Asunnot/huoneistot (170 kpl) ja Talot (21 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Neckargemuend löytyy HomeAwaysta.

Asunnot/huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Neckargemuend?

Tietysti. Kohteessa Neckargemuend tarjolla olevat Asunnot/huoneistot: 170 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Neckargemuend kuuluvat:

  • Talot: 21 lomakotia
  • Bungalow't: 12 lomakotia
  • Mökit: 12 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Neckargemuend?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 4 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Neckargemuend. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.