Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Stokkseyri, IS?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Stokkseyri: 26 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (12 kpl) ja Yksiöt (6 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Stokkseyri, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Stokkseyri suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Stokkseyri upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Kerið-kraateri: 140 loma-asuntoa
 • Hveragerði-kirkko: 107 loma-asuntoa
 • LA-taidemuseo: 110 loma-asuntoa
 • Reykjadalurin laakso: 119 loma-asuntoa
 • Selfossin kirkko: 105 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Stokkseyri nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Stokkseyri?

Tietysti. Kohteessa Stokkseyri tarjolla olevat Talot: 12 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Stokkseyri kuuluvat:

 • Yksiöt: 6 lomakotia
 • Huoneistot: 5 lomakotia

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi, kohteesta Stokkseyri?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu internet/wi-fi. Valikoimistamme löytyy 24 loma-asuntoa, joihin kuuluu internet/wi-fi ja jotka sijaitsevat kohteessa Stokkseyri. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Valitse matkakohteeksi ystävällinen Stokkseyri

  Merestä ja revontulista tunnettu Stokkseyri on kuvankaunis paikka. Juustokaupoista, kiertoajeluista ja kahviloista tunnettu vieraanvarainen kaupunki ei tuota pettymystä. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

  Stokkseyri ja ympäröivä luonto

  Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Stokkseyri on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Geoterminen puisto (19,5 km)
  • Urridafossin vesiputous (20,7 km)
  • Reykjadalurin laakso (22,2 km)