Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Stokkseyri, IS?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Stokkseyri: 27 lomakotia, joihin kuuluvat esim. talot (13 kpl) ja huoneistot (3 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Stokkseyri, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Stokkseyri?

Tietysti. Kohteessa Stokkseyri tarjolla olevat talot: 13 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Stokkseyri kuuluvat:

 • Huoneistot: 3 lomakotia
 • Huoneistot: 2 lomakotia
 • Mökit: 2 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Stokkseyri?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 13 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Stokkseyri. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Stokkseyri alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 8 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee maaseudulla : 7 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee kylässä : 6 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Stokkseyri?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 10 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Stokkseyri. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Valitse matkakohteeksi ystävällinen Stokkseyri

  Merestä ja revontulista tunnettu Stokkseyri on kuvankaunis paikka. Juustokaupoista, kiertoajeluista ja kahviloista tunnettu vieraanvarainen kaupunki ei tuota pettymystä. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

  Stokkseyri ja ympäröivä luonto

  Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai haluat vain ihailla maisemia, Stokkseyri on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Listasimme alueen lumoavimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Geoterminen puisto (19,5 km)
  • Urridafossin vesiputous (20,7 km)
  • Reykjadalurin laakso (22,2 km)