Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Loborika

Koe Loborika ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Löydät paljon näkemistä ja kokemista vierailusi aikana. Pulan amfiteatteri ja Pulan linnoitus ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Luonto

Loborika ja ympäröivä luonto

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Loborika tarjoaa upean mahdollisuuden viettää aikaa ulkona. Listasimme alueen näyttävimpiä nähtävyyksiä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

  • Punta Verudelan ranta (10,9 km)
  • Brijunin kansallispuisto (11,3 km)
  • Bijecan ranta (11,8 km)
  • Rabacin ranta (26,1 km)
  • Girandellan ranta (27,1 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Loborika

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Pula (PUY) 2,5 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Loborika, HR?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Loborika: 11 601 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (2 375 kpl) ja Asunnot/huoneistot (7 972 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Loborika löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Loborika?

Tietysti. Kohteessa Loborika tarjolla olevat Talot: 2 375 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Loborika kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 7 972 lomakotia
  • Huvilat: 1 162 lomakotia
  • Mökit: 12 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Loborika?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 3 784 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Loborika. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.