Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Nong Prue, Pattaya?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Nong Prue: 191 lomakotia, joihin kuuluvat esim. mökit (101 kpl) ja huoneistot (45 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Nong Prue, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Nong Prue suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Nong Prue upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Pattayan asema: 1 372 loma-asuntoa
 • Beverly Thai House Pool Villa: 1 380 loma-asuntoa
 • Bottle Art Museum (pullomuseo): 1 452 loma-asuntoa
 • Bangkok Pattaya -sairaala: 1 379 loma-asuntoa
 • Pattayan kelluvat markkinat: 1 184 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Nong Prue nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

mökit: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Nong Prue?

Tietysti. Kohteessa Nong Prue tarjolla olevat mökit: 101 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Nong Prue kuuluvat:

 • Huoneistot: 45 lomakotia
 • Talot: 42 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee keskustassa, kohteesta Nong Prue?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 27 loma-asuntoa, joka sijaitsee keskustassa, kohteessa Nong Prue. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Nong Prue alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä : 13 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 9 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä vettä : 9 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Nong Prue?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 3 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Nong Prue. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Rauhallinen Nong Prue on matkustajien suosikki

  Nauti museoista tunnetusta Nong Prue. Tämä puutarhoistaan, retkistä ja ravintoloista tunnettu kaupunki on sekä ystävällinen että rentouttava. Alueen suosittuihin kohteisiin kuuluu Three Kingdoms Park, Wat Yanin temppeli ja Anek Kuson Sala. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, harkitse vuokra-asuntoa. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila.

  Nähtävyyksiä kohteessa Nong Prue ja sen lähellä

  Etsitkö nähtävyyksiä kohteessa Nong Prue? Jos haluat vierailla läheisillä kulttuurisesti tärkeillä nähtävyyksillä, Wat Yanin temppeli ja Anek Kuson Sala tai Bottle Art Museum ja World Gems Collection ovat hyviä paikkoja viettää mielenkiintoinen iltapäivä. Three Kingdoms Park on loistava vehreä kohde, jos haluat nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Phrabat-vuori ja Pattayan näköalapaikka ovat muutama aktiviteetti tällä alueella. Koe Pattaya Elephant Village, Wat Na Jomtien tai The Million Years Stone Park and Pattaya Crocodile Farm, kun tutustut kaupunkiin lomasi aikana. Voit halutessasi vierailla myös muissa kohteissa, kuten Buddha-vuori, Mabprachan-järvi tai King Power Duty Free -ostoskeskus.