AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Luonnon läheisyydessä sijaitseva Big Sky ihastuttaa maisemillaan

Big Sky, sen vuoret ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Tämä luonnonkaunis kaupunki on tunnettu laskettelusta, vaellusreiteistä ja ratsastusmahdollisuuksista. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä – Big Sky

Etsitkö kenties käynnin arvoisia nähtävyyksiä kaupungissa? Big Sky tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden nauttia laskettelusta, vaeltamisesta ja vaijeriliukumisesta. Astu ulos mukavasta loma-asunnostasi ja koe, mitä Big Sky pitää sisällään. Katso lista päänähtävyyksistä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta. Laita nämä lomalistallesi:

 • Big Sky Golf Course (0,9 km)
 • Big Sky Resort (7,4 km)
 • Moonlight Basin Ski Area (9,5 km)
 • Madison Meadows Golf Course (35,9 km)
Sää

Tyypillinen sää eri vuodenaikoina – Big Sky

Big Sky tunnetaan hyvin laskettelusta. Saat eniten irti talviaktiviteeteista, jos vierailusi ajoittuu kuukausille joulukuu, huhtikuu, syyskuu tai tammikuu, jolloin lunta sataa keskimäärin 45.08 mm ja keskimääräinen lämpötila on -14 °C.

Luonto

Tutustu vuoriin ja muihin luontokohteisiin – Big Sky

Etsitpä sitten seikkailua tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Big Sky on upea kohde ulkoiluun. Tässä on joitakin alueen merkittävimpiä nähtävyyksiä, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä keskustasta:

 • Big Sky Community Park (1,9 km)
 • Ousel Falls Park (2,5 km)
 • Lone Peak (10,9 km)
 • Gallatinin kansallismetsä (42,4 km)
Liikkuminen

Miten kulkea alueella – Big Sky

Lähin lentokenttä on Bozeman, Montana (BZN-Gallatin Fieldin lentokenttä) 58,6 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, voi hyvä valinta olla West Yellowstone, Montana (WYS-Yellowstone) 64,9 km:n päässä.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Big Sky, MT, US?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Big Sky: 1 077 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (391 kpl) ja Mökit (143 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Big Sky, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Big Sky?

Tietysti. Kohteessa Big Sky tarjolla olevat Talot: 391 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Big Sky kuuluvat:

 • Mökit: 143 lomakotia
 • Asunnot/huoneistot: 321 lomakotia
 • Huvilat: 143 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Alppimajat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Big Sky?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 236 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Big Sky. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.