Löydä sinulle sopivin paikka – Navarre

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Navarre, FL, US?

Vuonna 2018 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Navarre: 1 197 lomakotia, joihin kuuluvat esim. huoneistot (885 kpl) ja talot (166 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Navarre, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Mikä on paras alue yöpyä matkustettaessa kohteeseen Navarre?

Matkustitpa sitten perheesi tai ystäviesi kanssa ja olipa suunnitelmissasi sitten pitkä lomamatka tai lyhyt viikonloppuloma, seuraavilta alueilta löydät laajimman loma-asuntovalikoiman kohteessa Navarre:

 • Villa Primera: 256 loma-asuntoa
 • Southeast Pensacola: 37 loma-asuntoa
 • South Pensacola: 21 loma-asuntoa
 • Downtown: 24 loma-asuntoa
 • East Hill: 20 loma-asuntoa

Jos haluat hakea loma-asuntoja muilta alueilta, pääset tarkastelemaan valikoimiamme hakukentän avulla.

Mitkä ovat kohteen Navarre suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Navarre upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

 • Hidden Creek Golf Club (golfkeskus): 3 067 loma-asuntoa
 • Pensacolan asema: 2 049 loma-asuntoa
 • Liza Jackson Park: 10 914 loma-asuntoa
 • Dream Players Theatre: 307 loma-asuntoa
 • Pensacola Opera Center: 2 300 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Navarre nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

huoneistot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Navarre?

Tietysti. Kohteessa Navarre tarjolla olevat huoneistot: 885 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Navarre kuuluvat:

 • Talot: 166 lomakotia
 • Mökit: 13 lomakotia
 • Huoneistot: 3 lomakotia

Voinko vuokrata loma-asunnon, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteesta Navarre?

Ehdottomasti. HomeAwaylla on tarjottavanaan 616 loma-asuntoa, joka sijaitsee golfkentän läheisyydessä, kohteessa Navarre. Voit löytää myös seuraavanlaisia loma-asuntoja kohteen Navarre alueelta:

 • loma-asunto, Joka sijaitsee lomakeskuksessa : 153 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä hiihtokeskusta : 70 asuntoa
 • loma-asunto, Joka sijaitsee lähellä rantaa : 21 asuntoa

Käytä hakukenttäämme tarkastellaksesi loma-asuntovalikoimaamme.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille, kohteesta Navarre?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu suositellaan perheille. Valikoimistamme löytyy 541 loma-asuntoa, joihin kuuluu suositellaan perheille ja jotka sijaitsevat kohteessa Navarre. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.

  Rannalla sijaitseva Navarre ihastuttaa maisemillaan

  Merestään, rannoistaan ja villieläimistä tunnettu Navarre tarjoaa jokaiselle jotakin. Tämä lintubongauksesta, kalastuksesta ja eläintarhastaan tunnettu kaupunki on rentouttava ja lapsiystävällinen city. Southern Raceway ja Gulfarium Marine Adventure Park ovat vain pari näkemisen arvoista kohdetta alueella. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, harkitse vuokra-asuntoa. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila.

  Nähtävyyksiä kohteessa Navarre ja sen lähellä

  Oletko ensi kertaa kohteessa Navarre ja etsitkö tekemistä? Ota lapset mukaan, ja suuntaa kohteisiin Gulfarium Marine Adventure Park, Gulf Breeze-eläintarha ja Wild Willy's Adventure Zone. Jos haluat nauttia ulkoilmasta, Gulf Islands National Seashore on hyvä paikka ottaa aurinkoa ja Santa Rosa Island upea paikka olla luonnon helmassa. Aiotko osallistua matsiin tai tapahtumaan? Hanki liput kohteeseen Southern Raceway. Kaupungin tarjoamiin aktiviteetteihin kuuluu Hidden Creek Golf Club, Oak Tree Nature Park ja Tiger Point Golf and Country Club. Voit halutessasi vierailla myös muissa kohteissa, kuten Hurlburt Field Visitor Center, Santa Rosa Mall tai Northwest Florida State College - Fort Walton Beach Campus.