AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Kohdeopas

Varaa loma-asunto matkallesi kohteeseen Emst

Koe Emst ja sen ainutlaatuisuus yöpymällä loma-asunnossa. Alueella ei ole pulaa aktiviteeteista ja näkemisen arvoisista paikoista. Harkitsitpa perhelomaa, lomaa ystävien kanssa tai romanttista minilomaa, HomeAwaysta löytyy laaja valikoima loma-asuntoja. Niissä on usein täysikokoinen keittiö ja erillinen ruokailutila, jotka sopivat viihdyttämiseen.

Aktiviteetit

Tekemistä ja näkemistä alueella – Emst

Haluatko löytää suosituimpia kohteita matkallesi? Vaikka ajan viettäminen mukavassa loma-asunnossa saattaa viehättää, astu välillä ulos ja koe, mitä Emst pitää sisällään. Katso alta lista eniten vierailluista nähtävyyksistä, jotka sijaitsevat korkeintaan 50 kilometrin päässä keskustasta. Tutustu näihin:

  • Apenheul (11,7 km)
  • Walibi Holland (17,5 km)
  • Harderwijkin delfinaario (21,8 km)
Luonto

Luonnonihmeet – Emst

Oletpa sitten aktiivinen matkailija tai keskityt mieluummin maisemien ihailuun, Emst on täydellinen matkakohde. Kokosimme listalle alueen merkittävimpiä luonnonihmeitä, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Drostenkamp Park (23,8 km)
  • Hoge Veluwen kansallispuisto (27,2 km)
  • Strand Nulde (28 km)

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Emst, NL?

Vuonna 2020 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Emst: 353 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (230 kpl) ja Asunnot/huoneistot (2 kpl). Löydä itsellesi ja perheellesi tai ystävillesi upea loma-asunto. Oli kyse pitkästä tai lyhyestä lomasta lähellä kohdetta Emst, paras majoitus löytyy HomeAwaysta.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Emst?

Tietysti. Kohteessa Emst tarjolla olevat Talot: 230 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Emst kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 2 lomakotia
  • Huvilat: 30 lomakotia
  • Mökit: 56 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Emst?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 165 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Emst. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.