Kohdeopas

Rauhallinen Railayn ranta odottaa sinua

Rannat ja kauniit maisemat tarjoavat rauhallisen ympäristön loma-asunnolle kohteessa Railayn ranta. Matkailijat pitävät kalliokiipeilystä, snorklauksesta ja veneilystä tässä kaupungissa, joka on rentouttava ja romanttinen. Ao Nangin ranta ja Nopparat Tharan ranta ovat näkemisen arvioisia kohteita alueella, jossa riittää nähtävää. Monissa loma-asunnoissa on täysikokoinen keittiö, tilavat asuintilat sekä joskus jopa kylpyamme – täydellinen valinta rentouttavalle lomalle.

Luonto

Tutustu rantoihin ja muihin luontokohteisiin – Railayn ranta

Etsitpä sitten seikkailua tai haluat vain keskittyä maisemien katseluun, Railayn ranta on täydellinen kohde luonnonihmeiden arvostamiseen. Tässä on joitakin alueen upeimpia luontokohteita, jotka kaikki sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Ao Nangin ranta (2,8 km)
  • Nopparat Tharan ranta (5 km)
  • Khao Khanap Nam (11,5 km)
  • Itäinen Railayn ranta (0,3 km)
  • Läntinen Railayn ranta (0,4 km)
  • Phra Nangin ranta (0,8 km)
Liikkuminen

Matkusta kohteeseen ja kohteessa – Railayn ranta

Varaa lento lähimmälle lentokentälle, joka on Krabi (KBV-Krabin kansainvälinen lentokenttä) 18,3 km keskustasta.

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Railayn ranta, TH?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Railayn ranta: 183 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (47 kpl) ja Asunnot/huoneistot (37 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Railayn ranta löytyy HomeAwaysta.