Kohdeopas

Ota suunnaksi rauhallinen Chokoloskee

Chokoloskee, sen saarinäköalat ja muu ympäröivä luonto houkuttelevat lomailijoita. Kalastuksesta, veneilystä ja merenherkuista tunnettu kaupunki houkuttelee vierailijoita, joita viehättää myös sen rentouttava ja vieraanvarainen sijainti. Kaipaatko lomallasi tiettyjä mukavuuksia? Loma-asunnoissa on usein täysikokoinen keittiö ja pyykinpesumahdollisuus.

Luonto

Chokoloskee ja ympäröivä luonto

Innostutpa sitten ulkoilmasta tai haluat vain ottaa aikaa maisemien ihailuun, Chokoloskee on upea paikka viettää aikaa luonnossa. Listasimme alueen näyttävimpiä luontokohteita, jotka sijaitsevat alle 50 kilometrin päässä kaupungin keskustasta:

  • Ten Thousand Islands (5 km)
  • Dismal Key (21,4 km)
Liikkuminen

Julkinen liikenne – Chokoloskee

Lähin lentokenttä on Naples, Florida (APF-Naplesin lentokenttä) 55,6 km keskustasta. Jos lennon löytäminen sinne on hankalaa, vaihtoehtoinen kenttä on 88,7 km:n päässä sijaitseva Fort Myers, Florida (RSW-Lounais-Floridan kansainvälinen lentokenttä).

Missä voin yöpyä lähellä kohdetta Chokoloskee, FL, US?

Vuonna 2019 tarjoamme ison valikoiman majoitustiloja lähellä kohdetta Chokoloskee: 34 lomakotia, joihin kuuluvat esim. Talot (11 kpl) ja Asunnot/huoneistot (11 kpl). Löydä upea loma-asunto pitkälle tai lyhyelle lomalle perheesi tai ystäviesi kera. Paras majoitus läheltä kohdetta Chokoloskee löytyy HomeAwaysta.

Mitkä ovat kohteen Chokoloskee suosituimmat nähtävyydet ja maamerkit, joiden lähellä yöpyä?

HomeAway tarjoaa laajan valikoiman loma-asuntoja, jotka sijaitsevat lähellä kohteen Chokoloskee upeita nähtävyyksiä. HomeAwayn asiakkaiden keskuudessa suosituimmat nähtävyydet, joiden lähellä yöpyä, ovat:

  • Collier Seminole State Park (puisto): 4 417 loma-asuntoa
  • Dismal Key (saari): 2 988 loma-asuntoa
  • Eagle Lakes Golf Club: 4 663 loma-asuntoa
  • Museum of the Everglades (museo): 78 loma-asuntoa
  • Boyne South Golf Course: 4 619 loma-asuntoa

HomeAwayn avulla voit löytää itsellesi majapaikan myös monien muiden kohteen Chokoloskee nähtävyyksien lähettyviltä. Voit tarkastella haluamasi nähtävyyden lähellä sijaitsevia loma-asuntoja hakukenttämme avulla.

Talot: voinko varata tämän loma-asuntotyypin kohteesta Chokoloskee?

Tietysti. Kohteessa Chokoloskee tarjolla olevat Talot: 11 kpl HomeAwayn sivustolla. Muihin suosittuihin loma-asuntotyyppeihimme kohteessa Chokoloskee kuuluvat:

  • Asunnot/huoneistot: 11 lomakotia
  • Huvilat: 3 lomakotia
  • Mökit: 6 lomakotia

Voit myös majoittua muissa upeissa loma-asunnoissamme, joihin kuuluvat esimerkiksi Huvilat.

Voinko löytää loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas, kohteesta Chokoloskee?

Kyllä, voit valita haluamasi loma-asunnon, johon kuuluu uima-allas. Valikoimistamme löytyy 18 loma-asuntoa, joihin kuuluu uima-allas ja jotka sijaitsevat kohteessa Chokoloskee. Pääset tarkastelemaan valikoimissamme olevia loma-asuntoja hakukentän avulla.